Tel. Office: +40.770.239.282, Mobil: +40.742.284.924
Program lucru: Luni-Vineri: 08:30 - 17:30
Suntem si pe SEAP: www.e-licitatii.ro
>>

Politica de confidentialitate


Warning: include(mod_right.php): Failed to open stream: No such file or directory in /home/proclean/procleantechnology.ro/index.php on line 226

Warning: include(): Failed opening 'mod_right.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php80/usr/share/pear:/opt/alt/php80/usr/share/php:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/proclean/procleantechnology.ro/index.php on line 226

1. INFORMATII GENERALE

 1. INFORMATII GENERALE:

 

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale SC. PROCLEAN TECHNOLOGY S.R.L. , cu sediul în Str Armeneasca nr.16, sector 2, Bucuresti,  în calitate de operator de date.
Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet 
www.procleantechnology.ro  („Site-ul”)

2. CATEGORIILE DE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRATE

2. CATEGORIILE DE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRATE:

 

2.1. Dacă sunteți vizitator al site-ului www.procleantechnology.ro,  SC. PROCLEAN TECHNOLOGY S.R.L. va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în mod direct în contextul utilizării Site-ului www.procleantechnology.ro, cum ar fi datele pe care le furnizați în cadrul secțiunii de contact / întrebări / reclamații, în măsura în care ne contactați în acest fel.

3. SCOPURILE SI TEMEIURILE PRELUCRARII

3. SCOPURILE SI TEMEIURILE PRELUCRARII:

 

3.1. Dacă sunteți client al site-ului www.procleantechnology.ro,  , SC. PROCLEAN TECHNOLOGY S.R.L. prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

  • pentru activităţi de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă (e-mail, sms) de comunicări comerciale privind produsele şi serviciile oferite de SC. PROCLEAN TECHNOLOGY S.R.L., prin intermediul Site-ului www.procleantechnology.ro,  .

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați. 

Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin bifarea căsuței corespunzătoare de la momentul abonarii. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți folosi opţiunea de la finalul fiecărui e-mail/ sms conţinând comunicări comerciale.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

  • în scopul efectuării diverselor analize, raportări privind modul de funcționare a Site-ului www.procleantechnology.ro,  , realizarea de profiluri de preferinţe de consum, în principal, în vederea îmbunătăţiri experienței oferite pe Site.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al SC. PROCLEAN TECHNOLOGY S.R.L., de a îmbunătății permanent experiența clienților pe Site. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

3.2. Dacă sunteți vizitator al Site-ului www.procleantechnology.ro,  , SC. PROCLEAN TECHNOLOGY S.R.L., prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

  • pentru activităţi de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă (e-mail, sms), de comunicări comerciale privind produsele şi serviciile oferite de SC. PROCLEAN TECHNOLOGY S.R.L., prin intermediul Site-ului www.procleantechnology.ro,  .

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați.

Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin completarea și bifarea căsuței corespunzătoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe Site. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți folosi opţiunea de la finalul fiecărui e-mail/ sms conţinând comunicări comerciale.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

  • pentru rezolvarea plângerilor, reclamaţiilor şi pentru a monitoriza traficul și a îmbunătăţii experiența dumneavoastră oferită pe Site.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al SC. PROCLEAN TECHNOLOGY S.R.L.,de a asigura funcționarea corectă a Site-ului, precum și pentru a îmbunătății permanent experiența vizitatorilor Site-ului, inclusiv prin soluționarea diferitelor comentarii, întrebări sau reclamații.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

4. DURATA PENTRU CARE VA PRELUCRAM DATELE

4. DURATA PENTRU CARE VA PRELUCRAM DATELE:

 

Ca principiu, SC. PROCLEAN TECHNOLOGY S.R.L.,va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.

Dacă vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing, SC. PROCLEAN TECHNOLOGY S.R.L. va înceta prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în acest scop, fără însă a afecta prelucrările desfășurate de SC. PROCLEAN TECHNOLOGY S.R.L.,pe baza consimțământului exprimat de către dumneavoastră înainte de retragerea acestuia.

5. DEZVALUIREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 5. DEZVALUIREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL: 

 

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, SC. PROCLEAN TECHNOLOGY S.R.L.,poate dezvălui datele dumneavoastră către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină  SC. PROCLEAN TECHNOLOGY S.R.L.., în desfășurarea activității prin intermediul Site-ului (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori către autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate:

  • pentru administrarea Site-ului www.procleantechnology.ro;

  • în situațiile în care această comunicare ar fi necesară pentru atribuirea de premii sau alte facilități persoanelor vizate, obținute ca urmare a participării lor la diverse campanii promoționale organizate de către  SC. PROCLEAN TECHNOLOGY S.R.L., prin intermediul Site-ului www.procleantechnology.ro;

  • pentru menținerea, personalizarea și îmbunătățirea Site-ului și a serviciilor derulate prin intermediul lui;

  • pentru efectuarea analizei datelor, testarea și cercetarea, monitorizarea tendințelor de utilizare și activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranță și autentificarea utilizatorilor;

  • pentru transmiterea de comunicări comerciale de marketing, în condițiile și limitele prevăzute de lege;

  • atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege etc.

6. TRANSFERUL DATELOR CU CARATER PERSONAL

6. TRANSFERUL DATELOR CU CARATER PERSONAL:

 

  Datele cu caracter personal furnizate către SC. PROCLEAN TECHNOLOGY S.R.L., pot fi transferate în afara României, dar doar către state din Uniunea Europeană.

7. DREPTURILE DE CARE BENEFICIATI

7. DREPTURILE DE CARE BENEFICIATI:

 

  În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi:

  • dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate de către SC. PROCLEAN TECHNOLOGY S.R.L., conform celor descrise în prezentul document;

  • dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obține confirmarea din partea SC. PROCLEAN TECHNOLOGY S.R.L., cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și detalii privind activitățile de prelucrare precum modalitatea în care sunt prelucrate datele, scopul în care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;

  • dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obține corectarea, fără întârzieri justificate, de către SC. PROCLEAN TECHNOLOGY S.R.L., a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum și completarea datelor incomplete; Rectificarea/ completarea va fi comunicată fiecărui destinatar la care au fost transmise datele, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate.

  • dreptul la ștergerea datelor, fără întârzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”), în cazul in care se aplică unul dintre următoarele motive:

    • acestea nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;

    • în cazul în care este retras consimțământul și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare;

    • în cazul în care persoana vizată se opune prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze;

    • în cazul în care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;

    • în cazul în care datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale;

    • datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale societății informaționale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta căruia se află operatorul.

  Este posibil ca, în urma solicitării de ștergere a datelor, SC. PROCLEAN TECHNOLOGY S.R.L., să anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) și să continue în aceste condiții prelucrarea pentru scopuri statistice;

  • dreptul la restricționarea prelucrării în măsura în care :

    • persoana contestă exactitatea datelor, pe o perioadă care ne permite verificarea corectitudinii datelor;

    • prelucrarea este ilegală, iar persoana vizată se opune ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor;

    • operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar persoana vizată i le solicită pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; sau

    • persoana vizată s-a opus prelucrării (altele decât cele de marketing direct), pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra celor ale persoanei vizate.

  • dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal într-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și (ii) dreptul ca aceste date să fie transmise de către SC. PROCLEAN TECHNOLOGY S.R.L., către alt operator de date, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;

  • dreptul la opoziție – în ceea ce privește activitățile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitări conform celor indicate mai jos;

    • în orice moment, din motive legate de situația particulară în care se află persoana vizată, ca datele care o vizează să fie prelucrate în temeiul interesului legitim al SC. PROCLEAN TECHNOLOGY S.R.L., sau în temeiul interesului public, cu excepția cazurilor în care SC. PROCLEAN TECHNOLOGY S.R.L., poate demonstra că are motive legitime și imperioase care justifică prelucarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților persoanelor vizate sau că scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept în instanță;

    • în orice moment, în mod gratuit și fără nicio justificare, că datele care o vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct.

  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activități de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă;

  • dreptul de a vă adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente, în măsura în care considerați necesar.

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la adresa de email: office@procleantechnology.ro

8. POLITICA COOKIE

8. POLITICA COOKIE:

 

Acest site utilizeaza cookies.

COOKIES necesare sunt fisiere text, care sunt folosite de site-uri pentru eficientizarea utilizarii si imbunatatirea serviciilor oferite. Aceste fisiere le gasiti pe browser-ul dumneavoastra, pe hard disk-ul dispozitivului in functie de site-urile pe care le vizitati si fac interactiunea cu acestea mai sigura si mai rapida, deoarece isi pot aminti preferintele dumneavoastra.

Site-ul nostru foloseste cookies pentru a va distinge de ceilalti utilizatori si acest lucru ne ajuta sa va oferim o experienta mai buna atunci cand navigati pe site. Datele stocate prin fisierele cookies pe site-ul nostru, nu arata detalii personale cu ajutorul carora sa se poata stabili o identitate individuala.

Folosim cookies pentru analizarea traficului pe website si pentru personalizarea continutului.

Site-ul nu poate functiona la parametri normali fara utilizarea cookies, fara acestea accesul la zonele securizate ale site-ului sau navigarea in pagina ar fi ingreunata.

Prin folosirea cookies de statistici, putem analiza informatii despre modul in care folositi site-ul nostru si vom sti ce imbunatatiri putem face.

Conform legii, putem stoca cookies pe dispozitivul dvs, doar in cazul in care ele sunt necesare pentru navigarea pe site. Perioada de expirare a acestor fisiere de tip cookie este de maximum 2 ani. Daca nu esti de acord cu folosirea cookies necesare functionarii normale a site-ului, va trebui sa abandonezi navigarea pe site-ul nostru. Pentru diferite alte tipuri de cookies, este necesar acordul dumneavoastra.

Va puteti retrage consimtamantul privind fisierele de tip cookie in orice moment. In acest scop, puteti sa blocati sau eliminati fisierele cookie, fie prin intermediul setarilor browser-ului dvs., web sau prin utilizarea unor software-uri puse la dispozitie de terti, sau urmand instructiunile specifice pentru categoriile de cookies din sectiunile urmatoare. In orice situatie, pot aparea probleme legate de utilizarea anumitor parti ale site-ului web, daca dezactivati fisierele de tip cookie.

Acordul dumneavoastra pentru folosirea cookies, este valabil pentru domeniul : http://procleantechnology.ro/

COOKIES pentru Marketing, sunt folosite pentru a stoca vizitele si cautarile unui utilizator pe web si a-i afisa anunturi relevante si antrenante in functie de cautarile recente. Acest tip de cookies sunt utilizate de agentiile de publicitate.

COOKIES Preferinte, permit site-ului sa aminteasca informatii precum limba dvs. preferata sau zona in care va aflati.

COOKIES Statistice, ne ajuta sa intelegem cum interactioneaza utilizatorii cu site-ul nostru, prin colectarea informatiilor in mod anonim.

Website-ul nostru poate include functii de comunicare sociala ,cum ar fi link-uri catre Facebook,Twitter, Instagram, Linkedin sau Youtube. Aceste functii pot stoca informatii si pot activa un fisier tip cookie pentru o functionare corecta.

Website-ul nostru poate utiliza link-uri catre alte site-uri pe care nu le controlam, prin urmare va solicitam sa cititi cu atentie politicile lor in privinta datelor personale si a politicii de confidentialitate.

 

Google Analytics

Website-ul nostru utilizeaza Google Analytics, un serviciu pentru analiza web, furnizat de Google. Google Analytics utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a ajuta un anumit Website sa analizeze modul in care utilizati respectivul Website. Informatiile generate de fisierele de tip cookie cu privire la utilizarea de catre dvs. a website-ului (inclusiv adresa dvs. IP), vor fi transmise si stocate de Google pe servere care pot fi localizate in UE, SEE si/sau Statele Unite. Google va utiliza aceste informatii in scopul evaluarii utilizarii de catre dvs. a website-ului, elaborand rapoarte cu privire la activitatea website-ului pentru operatorii website-ului si furnizand alte servicii referitoare la activitatea website-ului si la utilizarea internetului.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la prelucrarea si stocarea datelor dvs., sau daca doriti modificarea sau stergerea acestora, va rugam sa ne contactati la adresa de mail : office@procleantechnology.ro 

 

Putem actualiza Politica Cookie si va vom informa despre modificari prin postarea noii variante pe site-ul nostru la sectiunea “Politica Cookie”

Va rugam sa consultati periodic aceasta sectiune, pentru a fi la curent cu orice modificare.

 

Protectia datelor cu caracter personal 

 

Pentru a accesa, corecta, sterge si limita prelucrarea datelor personale (GDPR), va rugam sa ne contactati la adresa de email: office@procleantechnology.ro

Puteti solicita ca datele dvs. cu caracter personal sa poata sau nu fi utilizate sau transmise catre un alt procesor (GDPR) la adresa de email : office@procleantechnology.ro

In cazul in care considerati ca datele dvs. personale nu au fost protejate conform legii, aveti dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere (GDPR).