Tel. Office: +40.770.239.282, Mobil: +40.742.284.924
Program lucru: Luni-Vineri: 08:30 - 17:30
Suntem si pe SEAP: www.e-licitatii.ro
>>

Termeni si Conditii

1. INTRODUCERE

INTRODUCERE:

 
Acest site este administrat de catre compania SC PROCLEAN TECHNOLOGY SRL. 
Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului www.procleantechnology.ro , de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesarea si vizitarea site-ului www.procleantechnology.ro , sau contactarea societatii prin intermediul acestuia  indiferent de mijloace (online, telefonic, email, etc.) atrage automat acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare descrise in continuare.

2. DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI

DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI:

 
 S.C. PROCLEAN TECHNOLOGY S.R.L., nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicatiilor software . Întregul continut al site-ului   www.procleantechnology.ro., este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de S.C. PROCLEAN TECHNOLOGY S.R.L. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului în orice scop fara confirmarea scrisa din partea S.C. PROCLEAN TECHNOLOGY S.R.L.
  Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute în site-ul www.procleantechnology.ro.  sunt proprietatea S.C. PROCLEAN TECHNOLOGY S.R.L., care îsi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila.
  Accesul si utilizarea paginiilor site-ului www.procleantechnology.ro. , sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare în cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina.

3. NEANGAJAREA RASPUNDERII

NEANGAJAREA RASPUNDERII:

 
Continutul informatiilor se refera la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor S.C. PROCLEAN TECHNOLOGY S.R.L.
S.C. PROCLEAN TECHNOLOGY S.R.L. nu va acorda nici o garantie referitoare la:
– evitarea utilizarii anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
– inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.
 Astfel, S.C. PROCLEAN TECHNOLOGY S.R.L. nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.
  Toate informatiile prezentate pe site-ul www.procleantechnology.ro.  cu privire la produse, preturi, informatii, campanii si promotii de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din continutul site-ului www.procleantechnology.ro. nu poate constitui o oferta ferma de a contracta si nu poate angaja raspunderea societatii în lipsa unor acorduri ulterioare.
  Continutul paginii web www.procleantechnology.ro.   a informatiilor si a altor materiale prezentate de   Comunitatea www.procleantechnology.ro.  nu reprezinta o consultatie juridica în sensul Legii nr. 51/1995.
  S.C. PROCLEAN TECHNOLOGY S.R.L. prin intermediul site-ului www.procleantechnology.ro.  nu face nicio declaratie, promisiune sau garantie cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului continut, al îndrumarilor si a consultantei, nu îsi asuma nicio obligatie de rezultat sau diligenta fata de nicio persoana, exclud în mod expres si neaga raspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizarii continutului.
 

 

4. OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI

OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI:

 
Obiectivul continutului site-ului www.procleantechnology.ro. este de a transmite informatii actualizate si exacte. S.C. PROCLEAN TECHNOLOGY S.R.L. nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.
Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugata sa contacteze S.C. PROCLEAN TECHNOLOGY S.R.L. prin unul din mijloacele afisate în pagina de Contact a site-ului www.procleantechnology.ro.  , pentru a se informa atât asupra disponibilitatii serviciului sau produsului în cauza cât si asupra conditiilor contractuale, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

5. INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI:

 
 
Când prin intermediul site-ului www.procleantechnology.ro. , va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.
Natura informatiilor solicitate se refera în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile S.C. PROCLEAN TECHNOLOGY S.R.L. ,dar poate include si alte informatii aflate în strânsa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.
Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si întrebarilor utilizatorilor site-ului www.procleantechnology.ro., informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.
Orice persoana care viziteaza site-ul www.procleantechnology.ro. si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site îsi manifesta acordul în mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre S.C. PROCLEAN TECHNOLOGY S.R.L.; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; solutionarea de catre S.C. PROCLEAN TECHNOLOGY S.R.L. a cererilor, întrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activitati întreprinse de S.C. PROCLEAN TECHNOLOGY S.R.L. si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.
S.C. PROCLEAN TECHNOLOGY S.R.L. va pastra confidentialitatea acestor informatii.
Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Pentru orice nelamurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site.