Tel. Office: +40.770.239.282, Mobil: +40.742.284.924
Program lucru: Luni-Vineri: 08:30 - 17:30
Suntem si pe SEAP: www.e-licitatii.ro
>>

Service

SERVICE

     Proclean Technology ,

pune la dispoziția clienților săi, atât piese de schimb originale, cât și personal tehnic specializat pentru lucrări de service și mentenanță, acoperind o gamă largă de echipamentele profesionale de curățenie de la producători renumiți cum ar fi:

- COMAC - mașini de spălat și măturat pardoseli, aspiratoare profesionale, monodiscuri, etc.

- TMB - aspiratoare profesionale, aspiratoare verticale, aspiratoare cu injecție/extracție, aspiratoare industriale, monodiscuri, etc.

- KARCHER - mașini de spălat și măturat pardoseli, aparate cu injecție/extracție, aspiratoare profesionale, monodiscuri, aparate de spălat cu presiune apă rece/caldă, mașini de curățat mochete, etc.

- TASKI - mașini pentru spălat și măturat pardoseli, aspiratoare profesionale, mașini pentru curățat mochete, aparate cu injecție/extracție, monodiscuri, etc.

- TRUVOX - mașini pentru spălat și măturat pardoseli, aspiratoare profesionale, mașini pentru curățat mochete, aparate cu injecție/extracție, monodiscuri, mașini curățat scări rulante, etc.

- COMET - aparate de curățat cu presiune apă rece/caldă, pompe apă, aspiratoare profesionale, mașini pentru spălat și măturat pardoseli.

- DUPLEX  - mașini pentru spălat pardoseli, mașini curățat pardoseli cu abur, mașini scări rulante, etc.

- SANTOEMMA - mașini pentru curățat mochete, aparate cu injecție/extracție, mașini igienizare ambiente, echipamente car wash service, etc.

 

GARANȚIA

Garanția acordată  de către Proclean Technology pentru echipamentele de curățenie comercializate este de 12 luni pentru varianta achiziției. Aceasta acoperă totalitatea defectelor apărute ca urmare a unor vicii ascunse de fabricație și nu a unei exploatări defectuoase sau abuzive, respectiv în varianta închirierii, full-service în tot ce înseamnă revizii tehnice conform manualului tehnic și reglaje necesare în utilizare. Nu cuprinde consumabilele uzuale de lucru. Garanția  poate fi prelungită până la 24 luni în urma încheierii unui contract de mentenanță intre părti.  Pentru piesele de schimb, garanția este de 12 luni. Pentru lucrările de service, garanția este intre 6-12 luni în funcție de tipologia lucrărilor.