Tel. Office: +40.770.239.282, Mobil: +40.742.284.924
Program lucru: Luni-Vineri: 08:30 - 17:30
Suntem si pe SEAP: www.e-licitatii.ro
>>

Service

Service

 

   Proclean Technology , pune la dispozitia clientilor sai, atat piese de schimb originale, cat si personal tehnic specializat pentru lucrari de service si mentenanta, acoperind o gama larga de echipamentele profesionale de curatenie de la producatori renumiti cum ar fi:

- COMAC - masini de spalat si maturat pardoseli, aspiratoare profesionale, monodiscuri, etc.

- TMB - aspiratoare profesionale, aspiratoare verticale, aspiratoare cu injectie/extractie, aspiratoare industriale, monodiscuri, etc.

- KARCHER - masini de spalat si maturat pardoseli, aparate cu injectie/extractie, aspiratoare profesionale, monodiscuri, aparate de spalat cu presiune apa rece/calda, masini de curatat mochete, etc.

- TASKI - masini pentru spalat si maturat pardoseli, aspiratoare profesionale, masini pentru curatat mochete, aparate cu injectie/extractie, monodiscuri, etc.

- TRUVOX - masini pentru spalat si maturat pardoseli, aspiratoare profesionale, masini pentru curatat mochete, aparate cu injectie/extractie, monodiscuri, masini curatat scari rulante, etc.

- COMET - aparate de curatat cu presiune apa rece/calda, pompe apa, aspiratoare profesionale, masini pentru spalat si maturat pardoseli.

- DUPLEX  - masini pentru spalat pardoseli, masini curatat pardoseli cu abur, masini scari rulante, etc.

- SANTOEMMA - masini pentru curatat mochete, aparate cu injectie/extractie, masini igienizare ambiente, echipamente car wash service, etc.

 

Garantii

    

  Garantia acordata  de catre Proclean Technology pentru echipamentele de curatenie comercializate este de 12 luni pentru varianta achizitiei si acopera totalitatea defectelor aparute ca urmare a unor vicii ascunse de fabricatie si nu a unei exploatari defectuoase sau abuzive, respectiv in varianta inchirierii, full-service in tot ce inseamna revizii tehnice conform manualului tehnic si reglaje necesare in utilizare. Nu cuprinde consumabilele uzuale de lucru.

Garantia  poate fi prelungita pana la 24 luni in urma incheierii unui contract de mentenanta intre parti. 

Pentru piesele de schimb garantia este de 12 luni,

Pentru lucrarile de service, garantia este intre 6-12 luni in functie de tipologia lucrarilor.

adauga title

adauga text